Thursday, January 20, 2011

week 3rd.

hmm.....pe ek nk tulis...erm ok asgmt lom lagi ke tahap gaban berlambak so ok lagi la...erm owh ari jumaat kitorg xde klass,feels like 3 hari cuti wow bestnyer..lau ak jenis kaki balik umah kompem ak da balik lame da.tp malas la ak balik pon bukan ak nk buat pe2 po,jadi kayu je kat umah.buat pe kan..damn la.ak asik tringat je,benci doe kat die,benci giler2 punye...da taw da sape budak yg rampas die dari ak.orgnyer biase2 je la,tue 3 tahun dari ak and muke ok je la,tp nk buat cm ne semue nie jodoh..ok2 dah2 no more sad story ak pon da 70% boleh lupekan die.(-_-)v harap2 la.ok back to my life.aq da makin gomok doe..da xde 6pack da...ade kek lapis je kat prot nie...adeyh.payah nie sib bek ak tinggi so xnampak la aq nie gedempol.hhahahahah..tu la malas lagi nk bersenam,ptg asik dok tido je,bangun makan tuh je ar keje ak.hish.xpe nnt bile da kekurangan wang barula ak stop kot makan2 nie..sal rambut plak ak ngah kompius giler nie cm ne ak nk potong rambut..kang susahh sangat ak xpotong je kang abis cite...k la sampai sini je la utk minggu nie...maggi ak pon da kembang so nak makan..and p solat jumaat k.buhbye.

2 comments:

kinarmaya said...

hahah
siot gilee
gemokkkk
tetttttt
hahaha

khairule said...

hello....xgemok ok....memandai jew...