Sunday, September 26, 2010

JANGAN LA AMIK TAW PASAL AKU.

hello dan selamat...arinie aq sangat kureng walaupon cuti tp xtaw buat pe...tido bukan men lambat tp bangun sangat awal.bosan dah la umah aq baru kene pecah masuk,hp aku kene kebas,bodo tol pencuri tuh,sib bek die xsempat bawak leppy aq...so no hp semue hilang.aq hilang termasuk la no. si dia dan si dia.maknanya aq da xmsj sesapa da.betol la org cakap bile kite hilang baru kite taw dan patut bersyukur time ade.aq da ade no si dia (N)tp kami da jarang msj,banyak sangat keje die,xble msj dan xble misscall langsung,ok fine lau tu yg die nak aq boleh je wat xtaw.aq cm ngah berteouk sblh tangan je, cm tunggu time je nak kene tinggal.pas tuh aq ade kenal si dia (s)die slalu msj aq or aq slalu gak msj die..die comel.then aq xtaw pe salah aq,die tetibe ngajuk ngan aq n xnk tros msj or bagi no phone kat aq...so aq redha je la xkn lak aq nk pakse lak aq suh die bagi no die kat aq...nie lagi satu situasi,kenape lah aq xhargai die time die ade, skrg nie bile die xde baru taw rase kehilangan.pe la nk jadi ngan aq nie...jadi benarlah kate pepatah"yang dikejar xdapat,yang dikendong berciciran"....aku sangat pening.....malas nk wat asgmt.=(

5 comments:

Azam said...

xpe rol. fb masih ade, blh pujuk/ayat blk xD

kinarmaya said...

hehe
btul2
gud luck utk en krul
stiap ape yg jadi..msti ade hikmahnye..
pkir la baik2 k..
x yah pkir pompuan tu dah..haish..buang maser je sume tu..

Raden Hairi said...

btol ckp kina tu..
ape la ko ni..jgn tlepas suda...

kinarmaya said...

go..go~
haha

khairule said...

hish......penin2.