Saturday, June 26, 2010

sedih dalam gumbira

1st nak cakap aq gembira sangat2 kat wanita yg bernama nurhazirah sebab die dapat masuk u...dulu die slalu risau xmasuk u.tp aq cakap kat die yg aq pasti 100% yang die kompem dapat masuk u aw...berbekalkan pointer yg tinggi xde sebab kenape die xleh masuk u.aq rase aq lah org yg paling kerap bagi kate2 semangat kat die,die nie kekadang pikir -ve sangat and aq lak slalu cakap kt die yg jangan pk cm tuh.aq bagi die rase yang die bagus,aq bagi kate2 semangat kt die aw.aq slalu +ve kat die,and aq akan trime die seadanya walau pe pon berlaku.baru2 nie aq dikejutkan dengan berite gembira buat die....die kate die diterima masuk u aw...aq bangge and tumpang gumbira buat die...dari saat tuh aq tolong die macam nak mati sanggup aq tipu mambe2 aq jus nak tolong die...aq abiskan mase aq kat die...slalu bawak die kemane je die nak..maklumlah org dapat masuk u la kate an....dalam ati aku mmg la gembira sangat2 sebab org yg aq sayang dapat ape yg die hajati,tp jauh di sudut ati aq da mula rase bimbang and kuatir.bukan sebab aq xcaye kat die tapi aq takut akan persaingan yg akan aku hadapi klak.kalau nak kate aq nie xcaye kat die xgak,tp hati org xbleh nak ramalkan.owh lupe nk bagi taw,die nie dapat u kat uitm cawangan baru,agak jauh ngan uitm shah alam tp ok la.kat sane ade fac kedoktoran and jururawat and other. aq takut t da lame die da xsayang aku lagi.aq boleh jadi gile kalu die xendahkan aq.aq taw die pon perlukan runag tp aq manusia biase,and da terbiase nak kan perhatian die. aq takut die wat pekare yg pernah die lakukan kat aq.aq takut die khianat kat aq.lau nak dikira rupe aq mmg dah out da mmg lau tgk gamba pon aq mmg xlayak dapat die,so kalu nak bertanding ngan orang lain aq mmg kalah da...smalam hari pertama die dafta u.b4 pegi aq bagi la kate2 semangat kat die and cakap die xkan lupe kat aq, dengar die cakap aq percaya tp kepercayaan aq berkurang stiap kali aq pk peristiwa yg die tetiba mintak break ngan aq..aq takut aq hilang kat ati die...ari nie aq xdapat balasan misscall dari die,selame nie die jarang buat cm tu.xpe aq +ve think that aq rase mayb die bz,maklum la 1st day kat u...tp boleh ke aq tahan sampai 6 bulan lau die buat cm tuh kat aq? skrg nie kepercayaan je la yg aq boleh harapkan dari die,tolong jangan khianati aq lagi.aq da xsanggup dah nak die ilang......lau die xde macam2 aq leh pk,sampai otak aq leh pk mende yg xrasional ...tolong jangan pegi.

6 comments:

Azam said...

nanti kite pegi uitm puncak alam yeee

khairule said...

betol ke.....thx azam...

kinaRmaya said...

jgn rsau..kalo die da syg..x kmane..hee
chill

khairule said...

kalau die sayang la....

kinaRmaya said...

syg pye laa
doa je k..pas smyg doa..
insyaallah..de jodoh x kmne

khairule said...

harap2 je la....skrg jus berpegang pade kepercayaan je la..